januar 2013

Sorry:(

Jeg har ikke blogget så mye i det siste, har vert opptatt med dansing:) Si i fra hvis det er noe dere vil at jeg skal blogge mer om, eller noe dere vil at jeg skal lage når det gjelder freestyle;) ...

Kule!

Jeg har lakket neglene til moren min:)

syk:(

Jeg var syk i går og i dag, det er veldig mange som er syke og hvis du ikke har blitt det så er du heldig:) God bedring til alle som er syke:) Til Lørdagen er det dance revolutition 1, lykke til f...

Dr2

Nå kan du melde deg på dance revolutition 2, som er Lørdag 16 februar. Påmeldingsfristen er 8 februar! Gå inn på www.deltager.no/dr2Lykke til !

ønsker!

kjære lesere! takk for at dere leser bloggen min:) hvis det er noe dere vil at jeg skal blogge mer om så komenter denne posten og skriv det du ønsker å lese om! hilsen freetsylegirl:)

Danse program

Jeg har fått helt dilla på "dance moms" som går på Tirsdager klokka 20.00-21.00.Det er et program som handler om en gruppe utrolig flinke danse jenter som trener på "abby lee's dance company" hvor ...

Trening er tilbake!

Jeg startet med slowen i forrige uke og denne uken startet jeg med freestyle også, utrolig morsomt! Vi lærte en kjempe kul og litt vannskelig gruppe dans. Det er kjempe gøy å danse igjen!

årets første konk.

Nå er det tid for dr1! Du kan melde deg på innen fredag 18/1.Konkurransen er 26/1!!!!! www.deltager.no/dr1 Lykke til!!!!!!!!!!

kule negler

(litt skurrete) disse neglene er ikke perfekte fordi jeg ikke er så flink til det og har ikke de rette "verktøyene".Jeg så depå www.pasionfornails.blogg.no (hvis du liker negler burde du se der).

2013!

Jeg ønsker alle et godt nyttår!
hits